slaapproblemen-voorkomenKosmische krachten, radiatie van kristallen, aardstralen. Allemaal onzichtbare energie-stralen die “blijkbaar” een impact hebben op het menselijk lichaam. Zoals velen keek ik hier, tot voorkort, scheef tegenaan, maar recentelijk is mijn blik veranderd. Niet dat ik nu een totale gelovige ben in het Zen-universum, maar er is mij iets overkomen waardoor ik deze “krachten” niet helemaal uit kan sluiten. Ik heb mij begeven in de wereld van aardstralen.

Mijn vriendin had last van slapeloosheid. En na hordes melatonine en vitaminetabletten hield dit gemis van rust aan. Nou ben ik een enorm vast slaper. Vroeger viel ik elke autorit op de achterbank in slaap zo snel de auto van de oprit af was. En als ik ook maar op iets zachts mijn hoofd rustte, was ik weg. Droomland was en is mijn tweede thuis. Al heb ik stress in overvloed; het beïnvloedt mijn slaapgedrag niet. Tuurlijk, vlak voor Sinterklaasavond of mijn verjaardag kon ik niet slapen, maar dat is niet te vergelijken met een dagenlange marathon van slaaptekort.

Zij daarentegen lag soms huilend in bed, omdat ze haar nachtrust niet kon vatten. Hoe irritant is het dan als er naast je een man een heel bos loopt door te zagen en een x-aantal uiltjes loopt te knappen. Op dat punt moest er toch echt iets gedaan worden en namen we de vage route naar de diepste krochten van het internet. En zo gauw ik Feng Shui en aardstraling zag staan, wist ik dat we op de verkeerde kant van het web waren beland.

En ja hoor, het bed moest omgedraaid worden en aluminiumfolie werd aan de lattenbodem bevestigd. Ik voelde me een gekkie. Voor mij was de volgende stap: Het aanmeten van een aluminiumfolie hoedje, een satanistische bijbel aanschaffen en in een kartonnen doos midden op de Dam gaan zitten. Schreeuwend naar mensen, gooiend met mijn eigen uitwerpselen en lichtsignalen maken om ufo’s of geesten op te roepen. Zo gestoord voelde ik me. En ik wist dat mijn vriendin zich ook zo voelde toen we elkaar aankeken met bevreemde blikken terwijl we het folie onder het bed aan het spannen waren.

Maar de gekheid is nooit doorgeslagen en heeft ons leven niet beïnvloed, want het werkte. Ze slaapt weer als een roos, dut de hele nacht door en stapt ’s ochtends weer fris uit bed. Gelukkig heeft de aardstraling geen vat op ons gekregen en is alles weer normaal. De enige die nu nog wel eens wakker ligt; ben ik. Als mijn vriendin de dekens af heeft gepakt en ik in de kou lig. Maar hier is geen gestoord middeltje tegen te vinden, dus laat ik dat maar voor wat het is. Dit blijkt iets vrouw eigen te zijn en daar valt niets aan te doen en dat hoeft ook niet.

Een gedachte over “Slapen op Aluminiumfolie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s