condoomsNa het kneuterige nieuws van de Purmerendse terror-oehoe, de eeuwige gruweldaden van IS-strijders, dat Nederlanders meer aan SM doen na het zien van Fifty Shades of Grey en de afpersing van de “De Molletjes” kwam nu.nl met het meest treurige nieuwsfeit van de afgelopen weken. Namelijk dat er steeds vaker extra grote condooms worden verkocht. 

In het artikel, ‘Extra grote condooms steeds vaker verkocht‘, staat dat er de afgelopen vijf jaar twee keer zoveel XL-condooms verkocht zijn, volgens hun eigen onderzoek. Dit terwijl de gemiddelde penislengte niet is toegenomen. Dit feit kon er bij mij niet in. Blijkbaar koopt de Nederlandse man een XL-condoom om zichzelf zelfverzekerder te voelen. Deze grotere condoom is een klein aantal millimeter langer dan de normale condoom, maar deze millimeters zijn blijkbaar al genoeg om de man zich beter te laten voelen over zijn geslachtsdeel.

Niet alleen vond ik dit erg treurig om te lezen. Het nut van deze handeling was voor mij ook ver te zoeken. Stel je koopt bij de plaatselijke kruidenierszaak een Magnum XL of een verstevigde Durex XL Power met extra glijmiddel, ga je er dan vanuit dat de verlepte huismoeder die achter de kassa staat van d’r stoel glijdt van geilheid, omdat jij “waarschijnlijk” een massieve vleeslul hebt.

Of koop je het grotere rubbertje om zo de “ultieme” versierpoging uit te halen, door je condoom expres uit je portemonnee te laten vallen bij het betalen van je drankjes tijdens het uitgaan. Zo kan het gegadigde slachtoffer zien dat jij een enorme schwanz hebt en zal je daarna meteen naar haar slaapkamer sleuren om die XL-condoom te verbruiken. Helaas zit hier het eerste probleem al met het gebruik van een extra grote condoom bij een gemiddelde penis.

VrijenJe houdt jezelf voor de gek! Als zij in d’r slaapkamer in alle lust de broek en boxer tot op de enkels trekt, zal ze meteen zien dat jij daar een micropenis hebt bungelen. In één klap is het duveltje uit het doosje en kan jij je biezen weer pakken zonder ook meer een grammetje actie gezien te hebben. Misschien hoop je dat haar slaapkamer slecht verlicht is, waardoor je kleine Henkie met de goede belichting er iets groter uit ziet, dan wanneer er een sfeerverlichting van TL-balken op gericht staat.

Mocht je onverhoopt toch ongezien langs dit eerste obstakel zijn gekomen, dan ontstaat daar probleem nummer twee. Volgens de site condoomfabriek.nl is het geen probleem om grote condooms te kopen, maar het brengt wel risico’s met zich mee als hij niet goed past. Zo is de kans groter dat de condoom afglijdt of scheurt en, zoals we allemaal weten van de verzorgingsles van de middelbare school, brengt een gescheurd condoom de mogelijkheid tot irritatie in de vorm van een klein mensje met zich mee. En dat verslaat het doel van het condoomgebruik tijdens de daad nogal.

Daarom wil ik graag zeggen tegen de Nederlandse man: Hou jezelf niet voor de gek en wees blij met wat je hebt. Groter wordt hij namelijk niet als je een te grote condoom koopt. Je blijft dezelfde penis hebben en daar moet je het mee doen. Zoals het cliché-gezegde ook wel stelt: “Het gaat niet om de grootte, maar om hoe je hem gebruikt”. Ik heb me er jaren geleden al bij neergelegd, dat ik geen Pringlesbus tussen mijn dijen zal hebben hangen en daardoor zit ik zelfverzekerd in mijn vel. En uiteindelijk is zelfverzekerd zijn over je eigen naaktheid veel beter voor je slaapkameravonturen, dan het geklungel met een kapotje die niet totaal niet bij en om je past.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s