50 tinten grijsDe nieuwe trailer van 50 Shades of Grey is uit en alle vrouwen van boven de twintig glibberen van de bureaustoel af. Bij het beeld van Christian Grey in zijn Audi beginnen de nederregionen van menig dame te gloeien. Maar het softpornoboek van E.L. James brengt ook een opkomst van een verkeerd soort mannen. Mannen zoals: Julien Blanc.

In de Volkskrant van vandaag stond het artikel: Verneder haar, beschouw haar als bediende. Het gaat hier over de wereldwijde “versiertechnieken” van Julien Blanc. Blanc werkt voor het RSD (Real Social Dynamics), een bedrijf dat vanuit Los Angeles cursussen en workshops geeft op het gebied van vrouwenmanipulatie, zodat ze je smeken om het bed met je te delen.

De methoden van Blanc zijn op zijn zachts gezegd absurd. Zijn afgeschermde twitteraccount staat bol van de vrouw onterende uitlatingen en zijn workshops zijn ronduit walgelijk om naar te kijken. Zo leert hij een klas mannen, dat de gemakkelijkste manier om te scoren is, dat je een vrouw bij haar hoofd moet grijpen en naar je kruis moet duwen. Nou ben ik niet de sterkste der mannen ooit, dus ik weet zeker dat mijn edele delen in tweeën liggen voordat ik maar halverwege met deze “actie” ben. Gelukkig heeft Blanc daar een oplossing voor. “Ga voor de zwakste uit de groep. De heetsten zijn meestal het onzekerst en hebben daardoor geen wilskracht” Of volg de wokshop: “Hoe word ik een PIMP.”

Gelukkig zijn er mensen die een vendetta tegen Julien Blanc zijn begonnen. Hij mag verschillende landen niet meer in om zijn seminars te geven. Maar dit gaat mij nog niet ver genoeg. Aankomende december geeft de RSD een workshop in Amsterdam (Blanc is daar niet aanwezig) en worden er dus ook Nederlandse gestoorden aangestoken met het ebolavirus wat zichzelf vrouwenversierders noemt. Om een stokje te steken voor de uitspreiding van dit virus moet je de kern aanpakken en niet een paar losgeslagen patiënten.

Workshop PIMPDe RSD geeft machomannen het zelfvertrouwen en daarnaast het idee om vrouwen als mindere te behandelen, alleen voor eigen gewin. Een paar weken geleden heb ik gesproken over Emma Watson, die de Verenigde Naties toesprak over gendergelijkheid, dus ik kan de visie van de RSD niet delen. Ik ben een enorm groot voorstander van gendergelijkheid en wederzijds respect en dit soort organisaties maken de kloof tussen de seksen juist groter. Vrouwen zijn geen gebruiksvoorwerp die je kan aanzetten wanneer het nodig is en weg kan mikken als de daad gedaan is. Koop dan een fleshlight of een rubberen foef/anus combo om je piemel kapot mee te raggen, maar doe dat lekker achter de gesloten deuren van de inrichting waar je thuis hoort.

Natuurlijk is een beetje ruwheid tijdens de seks opwindend, maar het moet wel van twee kanten komen. Het is niet zo dat je een vrouw fysiek en mentaal moet afbreken om haar daarna ongeveer te verkrachten. Het is een walgelijke stroming en het wordt hoog tijd dat er een eind komt aan dit soort middeleeuwse denkbeelden. Loop een kroeg in, spreek een vrouw aan, koop een drankje voor d’r en kijk of er iets van komt. Loop niet de kroeg in om elk vrouwelijk hoofd vast te grijpen en naar je kruis te torpederen. Vrouwelijk respect moet je krijgen en het is niet iets wat je kunt afdwingen met absurde trucjes.

Een gedachte over “Cursus Vrouwenmanipulatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s