condoomsStomdronken tieners, vakantie-bestemmingen voor de jongeren-massa’s, shotjes, mixjes en drankjes in alle kleuren van de regenboog oftewel het straatbeeld van de televisieprogramma’s: What Happens in Kavos & Sunny Beach; Zon, Zuipen, Ziekenhuis en Sun, Sea and Suspicious Parents. De grootste pulp op de beeldbuis waar heel Nederland van smult. Ik ook.

Zelf kijk ik graag naar dit soort onzin. Geordie Shore, Jersey Shore, Warsaw Shore, Gandia Shore en alle andere programma’s met volgepompte jongeren, die zwalkend van de alcohol elkaar de huid vol schelden, terwijl ze wild om zich heen slaan op alles wat los en vast zit. Zo zat ik afgelopen week te kijken naar de Nederlandse variant van Sun, Sea and Suspicious Parents, toepasselijk genaamd: Zon, Zuipen en je Ouders in Shock. Je ziet wel waar de nadruk ligt bij de Nederlandse kijker. Het zuipen is belangrijker dan de bestemming. En dat terwijl de Engelse variant minder gekuist is als het gaat om misbruik van de alcoholische versnaperingen. 

Voor wie nog nooit van deze programma’s iets heeft vernomen, zal ik een korte uitleg geven. Jongeren gaan naar een vakantiebestemming als Sunny Beach, Lloret de Mar, Albufeira, Chersonissos etc. en doen daar alles wat hun ouders en God verboden hebben. Ze zuipen zich zo scheel dat ze alles wat los en vast zit kapot willen neuken, terwijl ze luide oerkreten naar elkaar lallen. En dat 45 minuten lang. Nu denk je misschien bij jezelf: “Dit zou ik nooit willen kijken.” Maar ik moet toegeven dat het altijd amusant is om te merken hoe gestoord mensen kunnen worden als er zo goed als geen toezicht is. 

Daardoor heb ik ook helemaal geen probleem met deze programma’s. Het enige probleem, dat ik had met Zon, Zuipen en je Ouders in Shock, was de reclame direct voor en na het programma vreselijk was. Het was namelijk de reclame voor Condoom-Anoniem.nl. Nu snap ik best dat het spannend is om condooms te kopen in de winkel, maar deze site vond ik helemaal absurd. Dit had ik nog nooit gezien of ook maar iets van gehoord. Hierdoor vormde zich bij mij de gedachte wat voor een mensen deze site dan wel zouden bezoeken en hoe anoniem condoom-anoniem.nl was. Gelukkig werd ik hierin niet teleurgesteld. 

PenisomtrekmeterBij de site kan je werkelijk alle soorten en maten condooms, glijmiddels en andere condoomgerelateerde snuisterijen anoniem bestellen. Mocht je niet weten welke maat condoom je moet gebruiken, dan kan je op de site een penisomtrekmeter downloaden, om deze thuis uit te printen en hem om je erecte pielemoos te wikkelen. Wilde je weten hoe je het best een kapotje om kan doen, zonder te veel geknoei? Bekijk dan een van de instructievideo’s, plaatjes, verhaaltjes of koop een speciaal omdoenhulpstuk en je zal nooit meer frunniken in bed. En dit kan allemaal vanuit een donker hoekje in je veilige huis vanachter je laptop, computer, tablet of smartphone. Veilig en anoniem, want je gegevens worden niet aan derden verkocht. 

Waarom dit moeilijke gefreubel om zoiets triviaals? Natuurlijk is de eerste condoom kopen het spannendste dat je ooit hebt meegemaakt, maar iedere jongere moet dat toch doorstaan. “Doe mij maar een pakje kauwgom, een potje haargel en… ahum…een pakje……uhhh.. condooms (op fluistertoon).” Waarom moet dit anoniem gebeuren? Zijn we werkelijk zo preuts geworden dat we niet eens meer mogen laten zien dat we seksuele wezens zijn? Moeten we allemaal de blijk geven dat we totaal glad zijn daarbeneden net als Barbie en Ken? Genitaalloos, maar met eeuwige glimlach. Zo’n glimlach krijg je alleen maar van een goede grap, een prachtig levensmoment of seks met de door jou in de winkel gekochte condoom. 

Ik bestel sowieso niets anoniem. Als ik de uitslag van mijn SOA-test terug krijg, dan behang ik mijn muren ermee. Als ik de playboy koop, dan begin ik met lezen als ik door de winkelstraat loop, dan klap ik de poster eruit en begin die aandachtig te bestuderen. Als ik ga stemmen, dan post ik op twitter dat ik weer op D66 heb gestemd. Als ik commentaar heb op een filmpje, artikel of muziekstuk, dan zeg ik dat onder mijn eigen naam en niet onder een pseudoniem. En als ik condooms koop, dan doe ik dat in de kruidenierswinkel zodat mensen kunnen zien dat ik van seks hou en het graag veilig doe. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s